Trombosedienst Outsource Printing

Trombosedienst Outsource Printing

PGN heeft begin 2003 een systeem bedacht waardoor een trombosedienst de dagelijkse verwerking van de doseerbrieven bij ons kan onderbrengen. Zonder concessies aan zekerheid, stabiliteit en flexibiliteit, maar wel op een kostenbewuste wijze. Er zijn nu al meer dan 40 trombosediensten aangesloten bij TOP.

Hoe werkt het?

Elke dag sturen de trombosediensten, aan het einde van de werkdag, via een beveiligde Internetverbinding een bestand met daarin alle doseerbrief-gegevens van de geprikte patiënten van die dag. Bij PGN wordt dit bestand gecontroleerd en direct via grote laserprinters op speciaal door PGN ontwikkelde formulieren geprint (zogenaamde selfmailers) die daarna door middel van een gepatenteerd systeem worden verwerkt tot poststuk.

Zo worden binnen anderhalf uur ca. 20.000 doseerbrieven kant-en-klaar voor verzending gereed gemaakt en opgehaald door PostNL. Hierdoor krijgt de patiënt de volgende dag al het schema (de doseerkalender) voor het slikken van anti-stollingsmiddelen. Het is zelfs mogelijk om via onze avonddienst (tot 20.00.) nog tijdig post te verwerken en met 24-uurs post te versturen.

De verwerking van de formulieren gebeurt in een speciaal daarvoor ingerichte, afgeschermde ruimte.

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug