Trombosedienst Outsource Printing

Trombosedienst Outsource Printing

PGN heeft begin 2003 een systeem bedacht waardoor een trombosedienst de dagelijkse verwerking van de doseerbrieven bij ons kan onderbrengen. Zonder concessies aan zekerheid, stabiliteit en flexibiliteit, maar wel op een kostenbewuste wijze. Er zijn nu al meer dan 40 trombosediensten aangesloten bij TOP (Trombose Outsource Printing).

Hoe werkt het?

Elke dag sturen de trombosediensten aan het einde van de werkdag, via een beveiligde Internetverbinding, een bestand met daarin alle doseerbrief-gegevens van de geprikte patiënten van die dag. Bij PGN wordt dit bestand gecontroleerd en direct op speciaal door PGN ontwikkelde formulieren geprint (zogenaamde selfmailers) die daarna door middel van een gepatenteerd systeem worden verwerkt tot een kant-en-klaar poststuk. Misschien heb je deze opvallende gele formulieren wel eens gezien bij familie of kennissen. Wij versturen ze door heel Nederland.

Al meer dan 18 jaar feilloze verzending

Zo worden binnen anderhalf uur ca. 20.000 doseerbrieven in een handeling geprint en gereed gemaakt voor verzending met PostNL, die ze de volgende dag al bij de trombosepatiënt bezorgt. Hierdoor heeft de patiënt binnen 24-uur na de controle alweer de beschikking over zijn nieuwe doseerschema. Diverse interne controle systemen zorgen ervoor dat wij deze medische documenten alweer bijna 20 jaar feilloos verwerken en verzenden. Het is zelfs mogelijk om via onze avonddienst (tot 21.00 uur) nog tijdig post te verwerken en met 24-uurs post te versturen.

De verwerking van de formulieren gebeurt in een speciaal daarvoor ingerichte, afgeschermde ruimte.

 

 

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug