Direct Mail

Direct Mail

De mogelijkheden van Direct Mail bij PGN zijn (bijna) oneindig.

PGN heeft veel mogelijkheden om een Direct Mail-actie voor je uit te voeren. Naast het printen en verzenden van je mailing kunnen wij ook alle fulfilment rondom je mailing uitvoeren zodat alles overzichtelijk en beheersbaar blijft.

Onbeperkte mogelijkheden

Een van de grootste voordelen van direct mail is dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn. De meest eenvoudige versie van een mailing, ook wel een mailpiece of mailpack genoemd, is de brief. Je kunt zelfs daarmee variëren in de keuze van papiersoort en envelop. Daarnaast kun je allerlei zaken meesturen, van folders tot relatiegeschenken. Het is toch altijd leuk om een persoonlijk geschenk te ontvangen.

Meetbaar

Direct marketingacties zijn heel goed meetbaar. Je weet precies hoeveel mailpieces je hebt verstuurd en hoeveel respons je hebt gekregen. Daardoor is direct mail een beheersbaar medium.

Tastbaar

Naast direct mail zijn ook telemarketing en e-mailmarketing populair. Het grote voordeel van direct mail ten opzichte van deze twee is het feit dat een brief of pakketje tastbaar is. Zeker voor het versturen van brochures of aanbiedingen, blijft direct mail het beste instrument.

Persoonlijk

Direct Mail is te personaliseren, door bijvoorbeeld iemand persoonlijk aan te spreken, een handgeschreven lettertype te kiezen of een voor de klant relevante afbeelding te kiezen.

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug