Eindejaarsgeschenken

Eindejaarsgeschenken

Beter laat, dan té laat!

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje bij PGN: enorme drukte aan het eind van het jaar. Je kunt de klok erop gelijkzetten. Iedereen wil zijn drukwerk en zeker de eindejaarsgeschenken nog voor het eind van het jaar in huis hebben. Kennelijk beseffen we vaak pas laat hoe snel zo’n jaar eigenlijk voorbijgaat. De vakantie zit er net op, je zit net weer lekker in je werkritme en dan staan die feestdagen alweer voor de deur. Ineens besef je je dat je weer iets moet verzinnen om aan je relaties te geven.

Heb jij al nagedacht over een relatiegeschenk voor volgend jaar? Wordt het iets heel speciaals wat nog niemand anders heeft? Dat zou natuurlijk het allermooiste zijn. Natuurlijk wel iets waar je relatie echt op zit te wachten, want het is zonde als je iets weggeeft waar niets mee wordt gedaan. Toch?

Nog niet gedaan? Dan is dit een vast een goede reminder...

Blijf onder de aandacht!

Je bent nu nog nèt op tijd om een leuk eindejaarsgeschenk te laten drukken. Een die altijd wordt gewaardeerd en ook echt wordt gebruikt. Zo een die je aan de muur kunt hangen of op je bureau kunt zetten. En een waardoor je bedrijf altijd onder de aandacht blijft: een kalender met je eigen opdruk bijvoorbeeld.

Wij hebben ze in allerlei soorten, maten en prijsklassen en wij kunnen ze nu nog op tijd leveren. Bedrukt en wel, klaar voor de feestdagen, mits je nu snel beslist natuurlijk.

Het is natuurlijk nog leuker om een cadeau te geven in een bijpassende verpakking. Dan zit je goed bij ons. Van cadeauboxen tot wijndozen: PGN biedt een ruim assortiment luxe geschenkverpakkingen.

Ben je op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk, maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan geven? Neem vrijblijvend contact met ons op, want we denken graag met je mee!

Inspiratie nodig? Klik dan hier!

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug