Over ons

Over ons

Printing Group Netherlands B.V. (PGN)  is gespecialiseerd in de levering van een totaalpakket aan drukwerk en grafische- en cross-mediale diensten.

In een full colour wereld is niets zwart-wit

PGN heeft een geschiedenis van ruim 100 jaar. We zien dan ook als geen ander de ontwikkelingen en mogelijkheden van deze tijd. Tastbaar drukwerk wordt steeds vaker gecombineerd met digitale media.

On- en offline communicatie

PGN biedt ‘the best of both worlds’. Van web-to-print tot print-to-web, wij zijn gespecialiseerd in integrale oplossingen voor je online en offline communicatie.

Custommade

PGN biedt custommade oplossingen, afgestemd op je individuele wensen en behoeften. Van het pre-press traject (design en opmaak), het print of mailtraject, tot het versterken van je online communicatie; PGN biedt een totaal-pakket aan cross-mediale (grafische) diensten.

Ontzorgen

Ons doel is jou ontzorgen en zo jouw werk leuker en makkelijker maken.  Dit is wat wij inmiddels voor ruim 2.000 bedrijven in binnen- en buitenland met veel ervaring, plezier en succes doen!

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug