Blijf plakken met Memoplus

Blijf plakken met Memoplus

De zelfklevende geheugensteuntjes van PGN

Onze Memoplus zelfklevende memoblokjes zijn de perfecte give-aways om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen én te houden. Iedereen kent de standaard gele Post-it’s wel, maar met Memoplus gaat PGN veel verder.

Memoplus is namelijk in iedere vorm te stansen en in alle kleuren te leveren. Daarnaast kunnen we ze ook nog extra luxe uitvoeren met een speciale omslag om ze extra aantrekkelijk te maken. Zo kun je onze zelfklevende memo’s helemaal personaliseren!

Maak onderstaand een keuze voor een vrijblijvende offerte

Blijf onder de aandacht

Met je eigen Memoplus blokjes ben je ervan verzekerd dat de naam van jouw bedrijf letterlijk blijft plakken op beeldschermen, ijskasten, keukenkastjes en natuurlijk bovenal op het netvlies van je doelgroep! Standaard aantal vel in de blokjes is 25 of 50 of 100 exemplaren. Maar wil je meer of minder vel per blokje, dan is dat ook gewoon mogelijk.

Verschillende vormen

Memoplus is in nagenoeg iedere vorm te stansen. We beschikken inmiddels over meer dan 300 verschillende stansvormen, dus is er een grote kans dat jouw gewenste vorm er ook bijzit. Zoniet, dan kunnen we iedere gewenste stans voor je maken. No problem!

Memoplus specials

Onze specials, ofwel speciale uitvoeringen, maken het extra leuke give-aways. Zo kun je extra pagemarkers bijvoegen, een hardcover of een mooie pop-up cover nemen of als extra een pen toevoegen. Zo geef je nog eens iets leuks weg!

Formaten

Wij hanteren 9 standaard formaten:

52 x75 mm, 70 x 75 mm, 75 x 75 mm, 105 x 75 mm, 125 x 75 mm, 70 x 150 mm, 105 x 150 mm, 210 x 150 mm en 105 x 100 mm.

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug