Magazines

Magazines

Het komt steeds vaker voor: je eigen magazine laten drukken in plaats van een standaard bedrijfsbrochure. Een magazine is een prachtig medium om de bedrijfsinformatie op een informatieve en onderhoudende manier te vertellen aan je doelgroep. Interview je beste medewerkers en klanten en vul het aan met interessante informatie uit je branche een paar goede afbeeldingen. Dat is nog eens professioneel overkomen! Zo kun je meerdere malen per jaar je eigen magazine uitgeven en distribueren aan je doelgroep.

Geniet of gelijmd?

Nieten is de meest voordelige manier van afwerken en wordt daarom veel toegepast.

Afhankelijk van de dikte van het papier en het aantal pagina’s is het mogelijk om een magazine of tijdschrift te binden door middel van nietjes door de rug, of het een wat luxere uitstraling te geven door het binnenwerk in de omslag te lijmen. Nieten doen wij vanaf 8 pagina’s tot ca. 64 pagina’s en lijmen vanaf 32 pagina’s. Maar zoals gezegd, de papierdikte speelt hierbij een belangrijke rol.

Welke papiersoort?

In principe zijn alle papiersoorten mogelijk. Van mooi hagelwit offsetpapier tot grijs getint recycled papier. Wij hebben de meest voorkomende papiersoorten verwerkt in ons offerteformulier. Mocht je andere wensen hebben, dan kun je dit aangeven bij de opmerkingen.

Speciale afwerking

Naast het drukken is het ook nog mogelijk om jouw magazine een super-de-luxe uitstraling te geven door middel van speciale druktechnieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan UV-spotvernis of een fraaie foliedruk op de cover. Er zijn zoveel mogelijkheden. Wil je echt iets speciaals, neem dan even contact met ons op dan kunnen wij alle opties met je doornemen.

Formaten

Ook hiervoor geldt dat in principe alles mogelijk is. Wil je afwijken van de standaard DIN-formaten, neem dan even contact met ons op om te overleggen of jouw gewenste formaat wel verstandig is. Met een kleine aanpassing valt dit misschien net iets gunstiger uit.

Meedenken is ook een vak!

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug