Offset drukken

Offset drukken

Bij PGN vind je alle druktechnieken onder een dak

Naast onze digitale drukpersen hebben wij de beschikking over een groot arsenaal aan offset drukpersen van 1 tot en met 8 kleuren. Wij drukken vellen zowel in formaten van 32 x 52 cm tot en met het XL formaat 100 x 140 cm. Hierdoor zijn wij in staat om alle oplages en soorten drukwerk op de juiste pers, en dus zo economisch mogelijk, te drukken. Van visitekaartje tot billboard poster is mogelijk bij PGN, en daar zijn wij uniek in!

Vellenoffset én rotatieoffset. Dus voor iedere oplage een geschikte pers

Naast vellenoffset hebben wij ook de beschikking over rotatieoffset. Het grote verschil met drukken in vellenoffset is dat bij rotatiedruk rechtstreeks vanaf rollen papier wordt gedrukt. Nog een verschil is dat het gedrukte papier direct in het proces wordt gesneden en gevouwen. Op volle toeren en door de kilometers lange rollen papier kunnen de rotatiepersen een enorme snelheid halen. Uitermate geschikt dus voor de grote oplages drukwerk. zoals bijvoorbeeld briefpapier en acceptgiro’s. Maar ook kranten, tijdschriften en reclamefolders worden op deze manier gedrukt.

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug