MVO, Milieu en meer

MVO, Milieu en meer

FSC® & Milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken binnen de huidige tijd.

Als professionele organisatie denken ook wij na over onze maatschappelijke rol en de effecten die onze bedrijfsactiviteiten hebben op het welzijn van mens, dier en milieu.

PGN werkt met FSC-gecertificeerde leveranciers, heeft een eigen FSC licentie en voert een complete FSC-papierlijn. Daarnaast voeren wij ook nog een complete Cradle to Cradle gecertificeerde papierlijn en zorgen wij er samen met onze drukkerijen voor dat de productie van jouw drukwerk op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze plaatsvindt.

Maatschappelijk bewustzijn (MVO)

PGN is zich er van bewust dat de dagelijkse productie en distributie onnodige milieubelastende emissie kan veroorzaken.Wij proberen dit ook over te dragen aan onze klanten, bijvoorbeeld door het adviseren van milieuvriendelijke papiersoorten. Naast onze zakelijke verantwoordelijkheden wil PGN ook bijdragen aan het welzijn van de mens. Een voorbeeld daarvan is de sponsoring van de Stichting Opkikker.

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug