Digitaal drukken

Digitaal drukken

Digitaal drukken. Snel, voordelig, hoogwaardig én milieubewust!

PGN verkeert in een luxe positie door niet alleen over een groot arsenaal aan offsetpersen te beschikken, maar ook de modernste digitale drukpersen te kunnen inzetten. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en altijd op de meest geschikte en voordeligste manier drukken én nagenoeg iedere gewenste levertijd voor je realiseren.

Hoogwaardige kwaliteit

Digitaal drukken is tegenwoordig niet meer te onderscheiden van het conventionele offset drukwerk. Veel mensen denken vaak nog dat het “ouderwetse” drukken het “echte” werk is. Maar dat is echt al lang achterhaald met de komst van de huidige generatie digitale drukpersen. Sterker nog, in veel gevallen geeft digitaal drukken zelfs een mooier resultaat. Met een digitale drukpers heb je een drukkwaliteit met de positieve kenmerken van print: scherpe vlakken, heldere foto’s en krachtige kleuren.

Flexibel

Digitaal drukken heeft ook als voordeel dat het niet meer nodig is om je drukwerk in grote oplage te bestellen. Hierdoor loop je dus minder risico dat je met grote voorraden drukwerk blijft zitten en kun je je drukwerk altijd up-to-date houden. Handig voor items als productbrochures of leaflets die vaak wijzigen. Daarnaast is het ook mogelijk om digitaal drukwerk te personaliseren. Zo kun je een brochure wel heel persoonlijk maken door deze bijvoorbeeld te voorzien van de naam van je klant of een afbeelding van het product zoals hij of zij dit heeft besteld.

Milieubewust

Door digitaal te drukken hebben we veel minder afval dan bij offset drukwerk. Dit komt doordat we geen drukplaten en chemicaliën hoeven te gebruiken. Bij offset moet de pers daarnaast eerst nog op kleur komen en zijn er vaak al honderden drukvellen verspild voordat hij optimaal is afgesteld. Bij digitaal drukken is meteen het eerste vel raak dus hebben we bijna geen afval. Qua papier kiezen we alleen voor soorten die gerecycled zijn of een FSC keurmerk hebben.

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug