Isero ijzerwarengroep

Isero ijzerwarengroep

Isero IJzerwarengroep is een technische groothandel met een breed en diep bouw-gerelateerd assortiment. Tot de overkoepelende groep behoren Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Pijnenburg Bouw en Industrie, Van Der Winkel, Gunters en Meuser, Weijntjes, Freke Beveiliging en Scholte & De Vries – Estoppey. Deze groeiende onderneming is met inmiddels 62 vestigingen en bijna 800 medewerkers de grootste ijzergroothandel in Nederland.

PGN heeft als leverancier van o.a. het drukwerk,  samen met Isero gezocht naar een oplossing waarbij alle vestigingen, zonder tussenkomst van van Isero’s ontwerp afdeling , hun eigen flyers en posters kunnen bestellen binnen de huisstijl van de hele groep. De oplossing was snel gevonden met de online portal van PGN!

PGN’s online portal betekent een enorme tijdswinst, geen overbodige belasting van de ontwerpafdeling en een eensluidende huisstijl.

PGN heeft een online portal gebouwd waar alle vestigingen het drukwerk voor de actie/themadagen kunnen bestellen en waarbij er alleen nog maar een datum en tijd ingevuld hoeft te worden in de sjablonen die in deze portal staan. Dinsdag voor 10 uur besteld betekent de vrijdag daarop in huis.

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug