PGN: Dé partner voor al je grafische zaken

PGN: Dé partner voor al je grafische zaken

Ons doel is om jouw werk leuker en makkelijker te maken. Hoe? Door een totaalpakket aan custom made drukwerk, grafische - en crossmediale diensten aan te bieden. Afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften. Van A tot Z: Wij regelen het voor je!

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug

Waarom printing Group Netherlands?

Het opvragen van offertes, het uitzoeken van de juiste papiersoort, het aanleveren van de juiste bestandsformaten en het kiezen van de geschikte afwerking; drukwerk bestellen kost veel tijd, moeite en levert soms zelfs stress op. Daarbij is het gewoon een vak. Ons vak. PGN is jouw adviseur en denkt graag in het gehele proces met je mee. Gooi jouw ideeën bij ons over de spreekwoordelijke schutting en wij regelen de rest. Zorgeloos, foutloos én tegen een eerlijke prijs!

 

Volledige ontzorging

Een campagne, project of complexe drukwerkzaken? Wij ontzorgen jou in het totaalpakket aan drukwerk, grafische- en crossmediale zaken.

Alles onder één dak

We pakken het hele proces voor je op: van drukken tot voorraadbeheer. Jij hoeft je er geen zorgen meer over te maken!

Hoogwaardige kwaliteit

We controleren alle aangeleverde bestanden en adviseren je over de juiste materiaalkeuze. Zo ontvang jij foutloze en kwalitatieve eindproducten.

Persoonlijk advies

Je hebt één contactpersoon die alles voor je regelt en je adviseert over zaken als materiaalkeuze, oplage en ontwerp.

Een greep uit ons aanbod

PGN voert een ongekend breed scala aan grafische producten en diensten en ontzorgt honderden bedrijven op grafisch gebied. Een greep uit ons aanbod:

Over Printing Group Netherlands

Al sinds 1882 ontzorgt PGN vele bedrijven in het complete grafische proces. Van aangeleverde producten in voorraad houden tot crossmediale campagnes verzorgen: Wij nemen je alles uit handen zodat jij je kunt richten op je eigen werkzaamheden!

Crossmediaal & Custom made

Jouw boodschap zo helder en krachtig mogelijk overbrengen, dat is ons doel. Met het medium (of de mix van media) dat zich daarvoor het beste leent. Op basis van de laatste trends, ontwikkelingen, innovaties én beproefde strategieën zorgen wij ervoor dat we de perfecte middelenmix voor je samenstellen.

Online en offline communicatie versterken elkaar en daarom is het in veel campagnes of projecten aan te raden om verschillende on- en offline kanalen in te zetten en tastbaar drukwerk te combineren met digitale media. Wij bieden ‘the best of both worlds’. Van web-to-print tot print-to-web: wij zijn gespecialiseerd in integrale oplossingen voor je online en offline communicatie. Dat betekent dat je álles kunt onderbrengen bij één partij. Ideaal! Daarbij houden we altijd rekening met jouw individuele wensen en behoeften, zodat we een volledig custommade aanbod garanderen.

Onze diensten

Cross media, logistiek, voorraadbeheer, fulfilment, promotional print, POS displays, Direct Mail, DTP Studio, offset- en digitaal drukken. 

Wat onze klanten zeggen

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug