Boeken drukken

Boeken drukken

Veel mensen denken nog steeds dat boeken alleen door grote uitgeverijen worden uitgegeven. Dat is echter allang achterhaald. Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om een boek in iedere gewenste oplage te laten drukken. Ook auteurs van naam geven steeds vaker hun boeken in eigen beheer uit omdat dit veel lucratiever voor is. Door de komst van de digitale drukpersen is het mogelijk om in iedere gewenste oplage een boek te laten drukken. PGN hanteert een minimale oplage van 10 exemplaren. Vanaf deze oplage kunnen wij concurrerend aanbieden.

PGN beschikt over de meest geavanceerde digitale drukpersen én over meerdere offsetpersen waardoor wij zowel kleine als ook grote oplages voordelig kunnen drukken.

Maak onderstaand een keuze voor een vrijblijvende offerte

Hardcover boeken

Hardcover Boeken

Softcover boeken

Softcover Boeken

wire-o boeken

Wire-O Boeken

Ongeacht de oplage is het toch altijd een intensief voortraject dat vooraf gaat aan het laten drukken van een boek.

Want, weet je al hoe je bestanden moet aanleveren? Ben je al helemaal uit de specificaties van het boek, welke papiersoort je wilt gebruiken, of je een hardcover of een softcover uitvoering wilt, of je een kapitaalbandje en / of leeslintje wilt? Of is een Wiro-O binding voor jouw boek het meest geschikt? Kortom, veel vragen voordat het boek uiteindelijk is gedrukt.

Daarom drukt PGN zoveel boeken. Wij kunnen je adviseren en begeleiden bij het hele traject, vanaf opmaak tot het uiteindelijke drukken, en dat wordt gewaardeerd merken wij.

Wij drukken eenvoudige paperback/softcover boeken, maar ook prachtige full colour kunstboeken, kookboeken en fotoboeken, en nog veel meer….

Persoonlijke aandacht en advies

Wij zijn geen internetdrukkerij en dat is een bewuste keuze. Bij PGN krijg je persoonlijke aandacht en advies. We zoeken samen met jou naar de best mogelijke manier om jouw boek te drukken. Natuurlijk tegen de scherpst mogelijke prijs. Daag ons uit!

Papiersoorten boeken

In principe zijn alle papiersoorten mogelijk, maar afhankelijk van het doel van je boek zullen bepaalde papiersoorten de voorkeur hebben. We willen je graag adviseren bij het laten drukken van een boek.

Formaten boeken

Ieder formaat is mogelijk, maar bepaalde formaten zijn voordeliger te produceren. Ook daar kunnen wij je bij adviseren.

Omslag / Cover

Je kunt kiezen uit kiezen uit verschillende soorten omslagen voor je boek. Voordelig is een softcover omslag, die je kun voorzien van glans of mat laminaat. Een hardcover i.c.m. een stofomslag geeft een boek een luxere uitstraling. Dit kun je nog combineren met een linnen of kunstlederen afwerking met de tekst in (zilver of gekleurde) folie gedrukt.

Bindwijze / Brocheren

Boeken kunnen op meerdere manier worden ingebonden in het omslag, ook wel brocheren genoemd. Zo kunnen wij ze genaaid brocheren en op diverse manieren gelijmd brocheren. Dit is mede afhankelijk van de oplage en ook van het uiteindelijke doel van het boek. Met een lay-flat binding blijft het boek mooi open liggen. Dat is bijvoorbeeld handig bij kookboeken.

Het is ook mogelijk om een boek uit te voeren met een Wire-O binding. Hierbij geef je een boek een speciale uitstraling en ook hiermee blijft een boek makkelijk openliggen.

Bekijk onze pinterest voor leuke voorbeelden

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug