Direct Mail

Direct Mail

Met Direct Mail maak je altijd persoonlijk contact

Direct mail is het aangewezen middel om je doelgroep persoonlijk te benaderen. Met onze digitale drukpersen kunnen wij in iedere gewenste oplage hoogwaardig gepersonaliseerd drukwerk voor je maken. Direct Mail kent verschillende vormen: selfmailers, zoals je die kent van de pincode formulieren van de bank, of zoals wij die voor de Trombosediensten maken, “gewoon” in envelop (wij kunnen natuurlijk prachtige, opvallende enveloppen voor je maken), of geseald in folie. Alles is mogelijk bij PGN! De uitgebreide combinatie van mogelijkheden maakt ons absoluut uniek in de markt.

Daarnaast kunnen wij je ook adviseren bij het crossmediaal inrichten van je DM zodat de effectiviteit van je campagne nog hoger wordt.

Natuurlijk hanteren wij zeer scherpe tarieven voor zowel het drukken, printen en alle fulfilment voor jouw mailing en kunnen we je ook gunstige porti tarieven aanbieden.

 

 

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug