Cross media

Cross media

Crossmediaal & custommade

Jouw boodschap zo helder en krachtig mogelijk overbrengen, dat is ons doel. Met het medium (of de mix van media) dat zich daarvoor het beste leent. Wij zorgen ervoor, op basis van de laatste trends, ontwikkelingen, innovaties én beproefde strategieën.

Veel communicatie vindt tegenwoordig online plaats. Maar ook fysiek drukwerk heeft in het digitale tijdperk nog steeds een prominente plek én meerwaarde om je te onderscheiden van de concurrentie

PGN biedt daarom ‘the best of both worlds’, en is dé specialist in het combineren van de kracht van zowel een doortastende online als off-line aanpak.

Wij hebben een ervaren team van ict- en crossmedia professionals die de beste mix creëren tussen een digitale, mail- en/of print-strategie voor je bedrijf en die volledig op de hoogte zijn van de laatste (online) innovaties en trends.

Wil je dat wij jouw uitingen (posts, blogs, vlogs, advertenties) op social media voor je uit handen nemen? Ook dat kan. In een totaaltraject van idee tot realisatie en evaluatie, maken we een plan op maat, afgestemd op je individuele wensen en behoeften.

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug