Over MijnPGN

Over MijnPGN

MijnPGN, de online oplossing

MijnPGN (een onderdeel van Printing Group Netherlands) biedt verschillende online oplossingen waaronder MijnPGN waarmee je zelf, snel en eenvoudig druk- en of printwerk kan opmaken en aanpassen zoals visitekaartjes, folders, promotie materiaal.

Het is ook een gebruiksvriendelijke oplossing voor het bekijken en bestellen van uw actuele voorraad en overzicht van uw historische bestellingen.

Vanaf uw eigen werkplek is het systeem via internet te benaderen.

Door middel van pdf proeven kunt u alles direct goedkeuren en bestellen.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat doen wij voor u?

Noem het marketing- en resource management, brandmanagement of web to print. Geef het beestje een naam. Het automatiseren van de processen vanaf de creatiefase tot aan de productiefase van marketing-en communicatiemiddelen is wat we doen!

MijnPGN maakt het mogelijk om:

  • Uw huisstijl te bewaken.
  • Makkelijk toegang te krijgen tot uw marketing- en communicatiemiddelen.
  • Beeld en tekst via verschillende kanalen in diverse uitingen te publiceren.

Met MijnPGN bent u in staat om via verschillende kanalen met uw doelgroep te communiceren. Snel, effectief en met een kortere time-to-market zodat u tijd en geld bespaart. Bovenal zorgen wij ervoor dat uw uitingen consistent zijn, om uw merk nog beter in de markt te zetten. Want bij een sterk merk, hoort een consistente huisstijl!

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug