We blijven nog wat langer thuiswerken

We blijven nog wat langer thuiswerken

Nederland is momenteel massaal thuis aan het werk. En het ziet er naar uit dat dat nog wel even zo zal blijven. Het doel hiervan is voor iedereen duidelijk. Geweldig voor het milieu natuurlijk, want het scheelt een hoop woon- werkverkeer, maar het is voor velen van ons een compleet nieuwe manier van werken en daarom wel even wennen. Even bijkletsen met je collega’s is niet meer zo vanzelfsprekend. Nu zijn even ‘Slacken”, ‘Skypen’ en groepsoverleg op ‘Google Hangouts’ veelgehoorde termen.

Wat kun je nou doen om toch het collegiale ‘wij’ gevoel te behouden in deze haast onwerkelijke tijd en de thuiswerkers gemotiveerd te houden? Wij hebben daar wel wat ideeën voor. Breng het bedrijf naar huis en steek je collega’s een hart onder de riem, bijvoorbeeld met deze producten. 

Of, iets dat wij momenteel ook veel doen, gewoon iets leuks, zoals een gezellige koffiemok, of lekkers, zoals een Tony Chocolonely reep (met eigen wikkel!), per post opsturen naar alle collega's. PGN kan dit allemaal voor je regelen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om de thuiswerkers te verrassen? Neem dan contact met ons op. Niet slacken of skypen, gewoon even ‘old school’ bellen of mailen. Wij zijn – zoals altijd - gewoon bereikbaar. We komen voorlopig alleen niet meer even langs...

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug