PGN en Almere City FC langer met elkaar door

PGN en Almere City FC langer met elkaar door

Printing Group Netherlands (PGN) blijft ook dit seizoen als businesspartner aan Almere City FC verbonden. Beide partijen gaan een jaar langer met elkaar door. Algemeen directeur Onno van Gelderen en drukwerkadviseur Ronald Eevenaar zijn verheugd dat de reeds bestaande samenwerking opnieuw wordt gecontinueerd. 

,,Wij gaan ons vierde seizoen in en het voelt nog steeds als een ‘happy family’”, vertelt Eevenaar. ,, In de afgelopen drie jaar hebben we veel wedstrijden en business-events bezocht, waardoor je de andere businessclubleden goed leert kennen. Dat is de basis om zaken met elkaar te doen. De belangrijkste reden om het partnership met de club te verlengen blijft voor ons echter dat het leuk en gezellig is.

De sfeer op de club is altijd uitstekend en er wordt veel voor de businessclub georganiseerd. PGN levert bovendien alles op het gebied van drukwerk, signing en merchandise aan Almere City FC. Daarmee snijdt het mes voor ons aan twee kanten.” 

Over PGN

Printing Group Netherlands is gespecialiseerd in de levering van een totaalpakket aan drukwerk, grafische- en cross-mediale diensten. Het in Almere gevestigde bedrijf heeft een geschiedenis van ruim honderd jaar en gaat mee met de ontwikkelingen van deze tijd.

Tastbaar drukwerk wordt steeds vaker gecombineerd met digitale media. Van web-to-print en van print-to-web, PGN is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor je online en offline communicatie. Het bedrijf biedt een totaalpakket aan cross-mediale (grafische) diensten. 

Ik heb een vraag, bel mij terug

Heb je een vraag over een van onze producten of diensten? Laat je nummer achter en we bellen je op het gewenste tijdstip terug